Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Overordnede regler

Go down

Overordnede regler

Indlæg by Admin on Tors jun 13, 2013 8:14 amOVERORDNEDE REGLER

» Flere Brugere «» Respekt «» Uoriginale Characters «
Du må have så mange brugere du har lyst til. Bemærk dog at vi anbefalder man maks har seks! Dermed skal du have én Main Char, som du altid skal oplyse når du angiver din nye bruger til admin.

Når du opretter dine karakterer i et karakterskema og det er blevet godkendt, skal du skrive til admin hvilke andre chars du har. Så dine characters kan blive skrevet op i en liste, så andre også kan se hvem du ellers er på siden. Dette er er et krav, at man gør!
Du som bruger, skal selvfølgelig have respekt for andre. Det er selvfølgelig okay at have folk man ikke bryder sig om, eller har lyst til at tråde med, så længe modparten også kan respekterer at sådan er det.

Vi forventer selvfølgelig at folk er modne nok til at kunne ordne deres egne problemer imellem forskellige brugere selv. Men skulle det gå helt udover den egentlige grænse, hvor man ikke længere ved man skal gøre, kontakter man Moderators, eller blokerer brugeren.

MAN, skal under alle omstændigheder undgå sammenstød i chatten, eller på andre offentligt stående steder på siden! Hvis man nærmer sig en aggressiv atmosfærer i en tråd, har folk ret til at sige at vedkommende skal tage den samtale over PM! Sker det ikke har andre brugere lov til at kontakte Moderators, så de kan få de to omtalte til at tage snakken privat!
Vi på Nionvrien, holder særligt af originale Karakterer, det vil sige en figur du helt selv har opfundet. Det er selvfølgelig helt iorden at du har et Face Claim, som er en kendt skuespiller, som Orlando Bloom, eller Jim Carry, så længe din karakters historie, baggrund, og fremtid, samt personlighed ikke er f.eks. Orlando Bloom eller Jim Carry's historie. Du må selvfølgelig gerne være inspireret af disse kendtes baggrunde og historier, men ikke andet.

» Profil Billeder «
» Brugernavn «» Overall Plots «
Vi giver folk adgang til at have et hvilket som helst billed på deres overall account. Man skal blot vide, at de billeder der går til ens karakterark skal være Real Life billeder, eller også må du beskrive hele din karakters udseende. Man har selvfølgelig lov til at tage realistiske billeder tilbrug. Vi vil heller ikke se nogle alt for udfordrende billeder, da det jo er en RPG-side, og ikke den nye online dating all night side.
Hvis man på nogen måde er i tvivl angående sit billede skal man selvfølgelig kontakte en af de mange moderators.
Vi tillader at du har et hvilket som helst brugernavn, for eksempel som; Pernulle2000, eller Sally20, så længe du blot overholder den regel af at du kun har én bruger.
Du behøver ikke nødvendigvis at hedde noget med et tal i, du kan også hedde noget ganske normalt. Hvad vi dog ikke vil se, er udfordrende, og stødende navn, så som; SexyPie15, eller KelleErTyk. Ting som stempler navnet til direkte ARTO-brugernavne.
NÅR, der nu engang imellem kommer et over all plot, som er lavet imellem moderatorsne, FORVENTER VI at ALLE deltager. Netop fordi der er brugt megen tid, på at gøre siden et fedt sted at være, netop for jer. Og når man så har deltaget i én uge eller én måneds tids overall plots, vil der komme en efterspørgsel på jeres mening, og om det er et plot I kunne tænke jer at deltage i igen. På den måde får vi som moderators og admins, mere ud af hvordan vi tilfredsstiller JERES behov!
avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum