Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Emne Regler

Go down

Emne Regler

Indlæg by Admin on Tirs jul 16, 2013 11:43 amEMNE REGLER

» Opstarten «» Power Play «» God Mode «
På Nionevrien behøver du ikke at lave den klassiske: Tid, Sted, Vejr, Omgivelser, og hvad man nu ellers har på. Her det iorden bare at skrive direkte ud på landevejen omkring hvad der sker, og omkring dine omgivelser i selve teksten. På den måde, presser du dig selv til at være mere kreativ, og bedre til at håndterer de omgivelser der er omkring din karakter.

Det er selvfølgelig kun et valg, og  hvis man finder det lettere på den måde, skal man selvfølgelig bare gøre som man finder lettest.
Powerplay er når du bruger "urealistisk" styrke, I den forstand af, at du kan lave kanon kugler, uden du selv føler udmattelse. At du har evner, kræfter, styrker, svagheder som ikke står nogen steder i dit karakterskema. At du kan gøre tingene ved bare at knipse med fingrene også sker det.

Eller at du konstant undviger, uden at tage imod skader fra din modstander. Det vil nemlig blive kedeligt hvis ikke begge partere lider lidt i ny og næ. Der er selvfølgelig ingen der siger at du konstant skal tage imod, men hvis du har en fordel i hurtighed, så prøv at gøre det realistisk, og lav en iscenesættelse inde i dit hoved, hvor du ser forestillingen omkring dine karakteres slagsmål, møde, samtale, osv.
God mode, er en anden form for at spille en 'Gud'. Det vil sige, at du siger/skriver, hvad din modstander gør i din tekst, f.eks:
-Jeg klapper dig på ryggen, så du begynder at smile.
- Han klappede hende på ryggen, så hun begyndte at smile.
- Han klapper hende på ryggen, så hun begyndte at smile.
Støder man på den slags, så prik lige til vedkommende, og hvis dette gentager sig konstant, selvom man har sagt det, så gå til moderators.

» Meta Gaming «
» Skrivnings form «» Realisme «
Er når du tager viden som du måske, har fået uden for emnet, f.eks. over pm, skype, msn, facebook, osv. og tager det ind i emnet.
For eksempel hvis dig og din emnepartner, snakkede om at hans eller hendes karakter har en svaghed for store mænd, og finder dem yderst tiltrækkende, eller at vedkommendes karakter har en svaghed over for violer, pågrund af allergi, så pludselig står du med dem og vifter dem op i snuden på dem.
Det kaldes for Meta Gaming. Når du får noget at vide off-game, og pludselig bruger du det i et emne.
Vi forlanger ikke du skal skrive på en bestemt måde. Du skriver lige som du har lyst til. Hvis du føler du bedst kan lide at skrive i første person datid, så gør du det. Men nævn det lige inden du begynder at emne, og aftal med dem du skal emne med om der er en bestemt måde i skal skrive på.

På den måde kommer der ingen overraskelser udfra det blå. Når man måske forventer tredje person datid, og pludselig ser man anden person nutid.
GODT NOK, er det en fantasy side, men der er en hvis form for realisme alligevel! Vi forlanger at i holder en hvis form for realistisk synspunk på tingene. F.eks ikke noget med: Hans hoppede fem meter op i luften selvom han var et helt normalt menneske. Hold det realistisk inden for de faste rammer.
avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum