Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Buto - Folke Færd

Go down

Buto - Folke Færd

Indlæg by Admin on Tors jul 18, 2013 9:38 amBUTO

» Udseende «» Personlighed «» Magi «
Butoer er slimede små individer, beklædt med de varmeste farver, der findes i naturen. Butoer er naturligt tunge af sig, med deres bare, hvide, kraftige maver. Butoernes tynde arme er dækket af en rød skal, hvor der på siderne af dem er fiske-agtige finner, der findes i alle størrelser og former per Buto. Omkring nakken har Butoerne enten en mørkegrå eller gennemsigtig blå farve, der ved hovedpartiet, hvor to skinddækkede knogler dækker over deres følsomme øjne, hviskes ud til den typiske røde farve, alle Butoer besidder. Den røde farve, der dækker næsten hele deres krop, kan dog gå fra blodrød til en svag orange.

Butoer har frø-agtige fødder og hænder, med et specielt sekret, der udskilles over alt på deres skinnende hud, gør at de har ekstremt nemt ved at holde fast i ting, endda klatre op af vægge uden reb. Sekreten er en gennemsigtig, naturlig form for lim.
Foran de to knogle-udvækster over Butoernes øjne, på midten af deres pande, er den samme slags knogle. Den har en yderknogle, altid snehvid af farve, og en mindre knogle ovenpå, hvis farve er en lysere version af Butoens hudfarve.

Butoernes øjne ligner til forveksling en Kamæleons, med en stor forskel dog. Butoernes øjenlåg, der former en større cirkel omkring selve pupillen, er lige så hårdt som jern af en stadig ukendt grund. Den typiske øjenlågsfarve hos Butoerne er en mørk, karamel-orange. Men i sjældne tilfælde findes der også mørkegrønne af slagsen. Pupillen selv, der er en rund kugle, med to udstrakte, helt lige arme, er lige så blød og sårbar som hos andre væsner. Pupillen er sort hos alle eksisterende Butoer.
Butoerne kan se venlige ud, men er for det meste et meget aggressivt folk. De elsker at jage, uanset hvor stor modstanderen må være. De er kloge nok til at jage i flok, kommunikerer med hinanden som én, og har udviklet et naturligt talent indenfor skabelsen af magiske drikke. Det er de allerfærreste Butoer der ikke angriber fremmede instinktivt, og de enkelte der ikke gør, bliver udvist som værende det svage led. De er komplet intolerante overfor brud af hierarkiet, der er meget lig enedømme med en kejser og/eller kejserinde på øverste led, og straffer gerne med døden som bekostning.

Da Butoerne netop er så fjendtlige, er det ekstremt svært at få fat i de magiske drikke, som de udvalgte producere dagen lang med stor effektivitet; man er simpelthen nød til at stjæle det. Da en flok af Butoer nemt består af over 60 voksne, er det ekstremt besværligt at angribe en landsby af Butoer, uden at blive svært såret eller dræbt i kamp.
Derfor er det bedst at holde sig langt væk fra Butoerne og deres territorier.
Butoernes eneste magi er medfødt, men kan styres af dem lige så snart de har en funktionel mund. De åbner simpelthen bare deres mund, og lader en grøn, hurtig tåge forgifte dem der får bare en lille del af den mørkegrønne luft ned i lungerne. Det vil først få offeret til at svede, kort efter ryste ustyrligt, og bare efter 10 minutter, falde sammen af muskelsvaghed. Hvis man ikke får sig tilset af en læge indenfor de første 2 timer, er muligheden for at dø ekstremt høj. Derfor skal man helst ses til så hurtigt som det er muligt; uanset hvilken race man tilhører.

» Højtider «» Location «» Sjældenhed «
Butoerne har 1 kæmpe enorm højtid, som de fejrer med stor pragt og glæde. Den er siden tidernes morgen blevet kaldt for "Sapukta" og består af dagene fra den 32 Pan til den 4 Voz. Hvert evig eneste år.
Alle Butoer skal fejre den store helligdag, der hædrer den største Buto-Gud af dem alle, nemlig Haktemrem. Haktemrem var efter sigende legender den allerfedeste og mægtigste Buto, idet han med sit simple blik kunne paralysere enhver fjende, og i få versioner, endda pulverisere dem. Haktemrem er også storslået i alle Butoers øjne fordi han skulle ha slået enhver Butos største trussel ihjel kun med hjælp fra hans egen giftånde, der kunne sprede sig flere kilometer rundt.

Alle Butoer, selv de udstødte af dem, fejrer Sapukta ved at slå mindst 150 skabninger ihjel inden enden af Sapukta. Hvis de ikke når deres mål, er det en ære, at begå selvmord med en fjendes lårknogle i egen hals. En fuldkommen brutal, men hædret tradition, der aldrig er blevet svigtet af nogen Buto, der nogensinde er blevet klækket.
Butoerne holder sig til varme, fugtige områder, idet deres bare skind er følsomt over for lave temperaturer; hvis de udsættes for større kulde, vil de miste energien, og i værste fald fryse ihjel i søvne.
En Buto, eller dens flok, er ikke særlig sjælden; de findes spredt rundt i landet, og man skal bare følge lyden af vold for at spore sig ind på store horder af dem. Det vil sige, at de er langt fra en truet art.
avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum