Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Soro - FolkeFærd

Go down

Soro - FolkeFærd

Indlæg by Admin on Tors jul 18, 2013 8:44 amSORO

» Udseende «» Personlighed «» Magi «
En Soro ligner en intelligent ræv på to ben. I de varme tider har de en rød pels, med enkelte hvide eller sorte punkter. Deres halskrave af pels er dog altid hvid. Soroerne har hele 5 kløer, inklusiv en fuldt funktionel tommelfingerklo. Deres fødder er dækket af et rundt, stort lag pels, så det er umuligt at se de 4 kløer indeni. Hvoraf en af kløerne er ved anklen, lang nok til at trykke sig imod jorden, og holde dem ekstra godt balanceret.

Om vinteren har de fleste Soroer en helt grå pels, der variere stærkt imellem lys og mørk per Soro. En Soro har normalt et kort snudeskaft, en mørk næsetip, og et par enkelte lange knorhår på snudesiderne. Deres tænder er små, skæve, men skarpe nok til at bide store lunser kød af sine ofre.
En Soros øjne kan skifte imellem to forskellige farver; mørkerød og rovdyrgul. Deres pupiller er aflange, ekstremt tynde, og gør at de derfor er helt vildt følsomme overfor stærkt lys. En Soros mave er aldrig blevet set, da alle Soroer lige fra fødslen af, får en hjemmelavet ''bodyarmor'' som de ikke kan tage af, når først kommet på. Den er dog i to dele, og den del der dækker deres kønsorgan, kan løftes op og ned uden besvær.
En Soros hale er et af deres største kendetegn, idet den altid er stor, pjusket og helt vildt tung. Det kræver mange muskler at løfte en Soro, hvis denne først har lagt alt vægt over til halepartiet. Dog kan en Soro uden besvær svinge sig rundt med halen, som var den en fjer.
Soroerne er kendt for deres store variation af personligheder, der skifter fra Soro til Soro. Dog er de fleste Soroer født med en naturlig 'klæbehjerne', og en fotografisk hukommelse, der hurtigt lade dem blive set som et af de mest vise folkefærd, der er set boende på Nionevrien.

Soroernes naturlige fjende, på grund af deres absolutte venlighed overfor fremmede af samme kaliber, er de barbariske Butoer, der konstant forsøger at stjæle deres mad og kvinder. Soroerne har siden tidernes morgen været utolerante overfor vold, og ses sjældent kæmpe, med mindre tvunget til det. Dog, hvis de virkelig er nød til at sige fra, er det ekstremt farligt at være i nærheden af en ophidset Soro. Deres pels bliver spids som set hos mudder-pindsvin og kan penetrere det hårdeste kød.

Derudover har en Soro tynde knogler, der gør dem svage overfor hårde stød, men ekstremt lette og hurtige; så de bliver dobbelt så svære at ramme som normale fjender. De er adrætte, og det er de færreste individer, der kan holde trit med en grenhoppende eller jordløbene Soro.

Soroerne er ekstremt nemme at fornærme, og hvis det sker, bliver man bandlyst af hele flokken. Da Soroerne er ekstremt sociale, og laver alt i grupper, er det nærmest umuligt at fange dem alene. Det gør snig-angreb ekstra svære at udføre, uden at blive opdaget og angrebet.
Soroerne har to forskellige former for magisk praktisering; den ene består af grund-elementet ild. Det strækker sig fra ildkugler, til en flammende søjle formet som en kæmpe drage. Styrken af deres magi kommer an på alder og hænder; det vil sige jo ældre og flere de er om at udføre magien, des stærkere og mere destruktiv. De Soroer der beskæftiger sig med dette ødelæggene element står oftest for at jage Butoerne og andre trusler væk fra byen.

Den anden magiske beskæftigese består af lille-elementet åndemaneri. De Soroer der dyrker dette element kan for eksempel få de døde til at rejse sig, uanset hvor lidt kød de må have tilbage på kroppen; men de stærkeste har evnen til at få selve ånden, deres sjæl, til at blive en fast form der kan angribe uden at blive skadet selv over en bestemt tidslinje. Det er dog en meget kraftfuld evne, der kun er set i 2 tilfælde; begge gange af en Overnarlig. (Overnarlig = Kejser).
De Soroer der tager sig af denne form for magi, står oftest for de mere basale opgaver, hvor der kræves en stærk hånd eller to. For eksempel med at plukke Hunker-bær fra trætoppene. (Hunker-bær er ekstremt tunge skal-dækkede og dog helt vildt søde bær, der kan brække ryggen på en Mara uden besvær, men uden selv at gå i stykker).

» Højtider «» Location «» Sjældenhed «
Soroernes allerstørste helligdag er den, der fejrer skabelsen af Nionevrien. Da de er mere bevidste rent videnskabeligt, har de ikke rigtig nogen gud, men i stedet for hædrer de bakteriere, DNA og alt det andet, der har været med til at skabe en planet for dem at leve på.
Helligdagen, der varer fra den 14 Aniva til 33 Yauvana, er særligt god for fremmede. Soroernes varer, der strækker sig fra magi-lektioner til de smukkeste smaragder og sjældneste himmelfrugter. (Himmelfrugter hænger mellem 2-4 meter over jorden), er i den tidstrækning 60 procent så billige mere end normalt.

Deres mindre store, men stadig berømte hellidag er Makstu, der foregår fra den 21 til den 24 Ikayn. Den handler om Soroerne lovpriser og hædrer alle de eventyriske sjæle, der vandrer forbi deres hjem. Derfor får enhver der vandrer forbi en af de dage, en gratis gave; for det meste en lille pose med Dam-bønner. (Varme bønner, hvis hede først køler ned efter 3 dages brug udenfor posen. Indenfor posen holder de i cirka en måned; men varmen mærkes ikke igennem stoffet).
Ingen har fået gave 2 gang på én Makstu, da Soroerne laver en hurtig maling af enhver gave-modtager. Hvis man nægter at få lavet sit billede, får man ingen gave og må rejse videre tomhændet.
Soroerne kan både findes i varme og kolde arelaer, da de har en naturlig evne til at tilpasse sig deres miljø. Soroerne bor i små landsbyer, der dog består af en masse, mindre huse; oppe i træerne, på de tykkeste grene. Skjult af trætoppenes blade og højt nok til at beskytte dem imod de fleste jordbundne rovdyr.
Soroerne er ikke særligt sjældne, og findes mange steder på kloden. De er ikke særlig sky, og derfor har mange kunne møde Soroerne og fortælle om dem uden besvær. De har nemlig rigtig mange små byer over hele Nionevrien. Så de er nok et af de største folkefærd, der endnu er kendt til.
avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum