Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Mara

Go down

Mara

Indlæg by Admin on Tors jul 18, 2013 7:12 amMARA


» Udseende «» Personlighed «» Magi «
Maraer er altid udstyret med 1-6 horn, nogle har endda endnu flere. Dog er det ikke uundgåeligt ikke at have et horn, da det er noget alle Maraer har. Hornene kan dog variere i forskellige tykkelser og størrelser. Nogle siger at størrelsen af hornene eller mængden af hornene afspejler personligheden, og brutaliteten af en Mara.

Maraer har en kraftig knoglebygning, dette betyder selvfølgelig ikke at man ikke kan være tynd. Man skal dog blot bide mærke i at disse har en kraftigere knoglebygning, og derfor kan udholde langt mere end hvad de fleste andre kan.

Deres øjne har ofte lidt af et glødende skær hen over sig, så de lyser op i mørke. Dette skyldes af de kræfter som de også har.

Maraer udsmykker sig næsten altid med et eller andet, som er omkring deres horn og ører. Deres ører er let spidse i det, og består af lette mørke dun i kanten. Disse ører stikker let skråt opad.
Maraer meget selvsikre, og elsker deres eget udseende. Dette betyder også de har en forkærlighed for at forfører andre. Det er lige før de nærmest lever af at få mænds kæber til at falde ned til jorden. Maraer er især meget sadistiske. Dette betyder at de nyder godt og vel af andres lidelser. Men også af andres skræk og frygt. Det er som om de får energi fra det.

Maraer er meget bestemte, og bryder sig bestemt ikke om at blive gjort grin med. Hvis de gør, betyder det kun konsekvenser for vedkommende der gjorde det.

De er ikke videre intelligente omkring omverdenen, og holder sig mest til det de kan se foran sig. De bryder ikke deres hoveder med gåder, andres påstande og stilfulde måder at sige tingene på. De er en direkte race, som sjældent gider at koncentrere sig omkring andre end dem selv.
Maraers primære magi er illusion og skygge-manipulation. Da de lever af at skabe frygt går de oftest ind i folks drømme, og laver dem om til mareridts.

Maraer er den eneste race på Nionevrien som har en teleporterings evne. Evnen kan dog kun foregå når Maraeren er i meditation. Under meditationen vil der dog ikke være nogen form for beskyttelse.

Grundet af meditationen kan de også læse tankerne på én bestemt person af gangen.

Ellers kan de stort set have en hvilken somhelst magi, da de går efter frygt.
» Svaghed «» Styrke «» Realisme «
Maraerns største svaghed er dennes ubeskyttede krop når vedkommende er i meditation, eftersom personen ikke er tilstede mentalt. Da maraens sind befinder sig hensides sin krops. Dette går derfor også udover teleporterings rejser til andre planeter, da dette kun er sindet der rejser igennem tid og rum, men ikke selve kroppen. Så kroppen vil oftest være ubeskyttet.

En anden svaghed er at hvis Maraen befinder sig i et andet sind når ejeren af sindet sover, og derefter vågner, mens Maraen stadig er fast lænket til vedkommendes sind, vil maraen ikke have mulighed for at komme ud fra vedkommendes sind, førend denne dør, eller personen maraen befinder sig i. Dog har maraen en mulighed for at kommunikerer til personen, og drive personen til vanvid. Dette giver derfor også en fordel til maraen.

Da maraer ikke er videre begavet hvad angår andre racer, har de svært ved at tackle andre racers kamptekniker. Derfor bliver det svært at skulle analysere en kamp situation.
Maraer ligger stor fordel i deres fysiske styrke, men også deres hurtighed. Disse er nemlig nogle afgørende hjælpemidler for dem når det kommer til kamp imod andre. Eftersom deres fysiske styrke og hurtighed er på kant med Jalagaer. Dog er de ikke helt så stærke som disse. Grundet deres hurtighed og styrke, holder Jalagaer sig mest af alt til nærkamp. De ser også bedre end de fleste andre racer, dermed hører de også bedre. De har en sjette sans for at afmåle folks aura, for at se hvad humør de egentlig er i. På den måde kan de finde ud af hvor meget næring de rent faktisk ville få fra det individuelle ofrer.
En Mara kan selvfølgelig ikke skabe illusioner for mere end ét menneske af gangen, det er dog stadig muligt at skræmme flere mennesker af gangen alligevel, hvis man benytter sig af den ene person, og derefter skifter over til en anden i samme gruppe. På den måde kan man skabe meget større kaos og forundring blandt folk.

Maraer rejser ikke på mystifystisk hvis til jorden uden en form for meditation, meditationen tager lang tid og kræver derfor at kroppen er dækket eller gemt. Når rejsen sker er det ikke i en fysisk tilstand man fremstår, men i en psykisk svævende skikkelse lidt lige som et spøgelse, hvor man finder sit offer.

avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum