Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Insu

Go down

Insu

Indlæg by Admin on Ons jul 17, 2013 11:50 pmINSU


» Udseende «» Personlighed «» Magi «
Insuer ser ganske normale ud, udadtil. De kan have en hvilken somhelst hårfarve, hudfarve, og øjenfarve. Det eneste de alle sammen har tilfælles er at de ingen pupil har. Det vil med andre ord betyde, at de ikke kan se. Selve racen har altid været blind.

Det siges at grundet deres kræfter til at kunne se udover det hensides, har de måtte ofre deres syn.

De fleste Insuer, er lidt lave og meget spinkle, men der findes selvfølge nogle som også er det modsatte. De har alle sammen nogle let spidse ører, de er dog ikke helt så store, og bredde som ved en Jalaga.
De kan have en hvilken somhelst personlighed, alt efter hvad man kunne tænke sig af sin karakter. Men oftest ses det at e er lidt usikre på sig selv, på grund af af deres manglende evne til at kunne se.

Normalt er de ret s venlige, men deres personlighed kan ændre sig, alt efter hvad de ser i deres syn, og hvordan det helt præcist påvirker dem, som de væsner de nu er. De viser sjældent tegn på vold. Mest af alt fordi de ikke har de helt store fordele. Der er selvfølgelig nogle som træner de andre sanser til det yderste, og derfor har en noget stor chance for at klarer sig bedre ude i vildmarken, også selvom vedkommende ikke kan se.

Deres andre sanser er selvfølgelig forholdsvis forbedret i forhold til hvad de normalt ville være hos en Neffel, for eksempel. Det er selvfølgelig altid en større udfordring for spædbørn, og børn at skulle affinde sig med, at de ikke kan se noget som helst, udover få slørede syn.
Insuer har kræften til at se fremtiden. De kan se nogle dage frem, men aldrig uger, måneder eller år. De ser dog kun en fremtid, hvor de selv medvirker i. Hvis de ser en andens fremtid, er det fordi de oftest er forbundet med dennes fremtid, på den ene eller den anden måde.

Hvis de rører ved en persons hoved, og der er dyb koncentration imellem Insuen, og den anden modpart, er det muligt for dem at kunne se vedkommendes fortid.

Af den grund, gør det Insuerne til nogle fantastiske terapier.

De har en form for Telepatisk kommunikation, som dog kun foregår imellem Insuerne. Denne evne, foregår vedhjælp af lille hjernen, hvor de tager deres bevidsthed, ind i et tomrum, hvor de KAN se deres med Insuer.

De skaber ubevidst et skjold omkring sig, hvis de er døden nær og intet kan redde dem, eller hvis fremtiden er lavet så drastisk om, at det har ødelagt verdens ordenen.

» Svaghed «» Styrke «» Realisme «
Insuers største svaghed vil altid være at de ikke kan se. Men også at de ikke har nogen form for kontrol over hvornår, de får et indblik af fremtiden. Typisk set, er det dog mest når man sover, men det kommer ganske an på hvordan ens karakter er.

De har ikke mulighed for at gøre noget når de får deres syn. Det vil derfor betyde at i de minutter eller kvartere de får deres syn, vil de ikke være istand til at kunne gøre noget som helst. De er komplet forsvarsløse. Dette skyldes at den fremtid de ser, virker så virkelig, som om den allerede sker lige på stedet.

De ved ALDRIG, hvornår det kommer til at foregå helt præcist, de har kun en idé omkring det. Selvfølgelig hvis de ser en kalender der er slået hen til den retmæssig dato, så er der selvfølgelig en ledetråd til hvornår cirka det sker. Eller hvis der er en sammenkædet reaktion som stammer fra noget man i forvejen har gjort, som så muligvis kan udløse dette.
Insuer's primære styrke er det sammenvær der er imellem dem, og deres med-insuer.
Deres forøgede reflekser gør det muligt for dem hurtigt at opfange hvor faren kommer fra, også selvom de ikke kan se, dette kommer dog an på om man har trænet andre sanser end kun én.

Men også at de kan frembringe et skjold omkring sig. Selvom dette skjold KUN kommer frem når de er under ekstremt dødelige omstændigheder, og der er pragt uorden i livs ordenen og verdens logikken. Der er det så Insuens pligt at rette op på det.

Deres syn kan i nogen grad, dog ses det kun i ganske sjældne øjeblikke, at det kommer i små korte versioner, imens man er i færd med noget, og man har derfor mulighed for at bevæge sig rundt omkring, også selvom synene trænger ind i hjerneskallen i små bidder. Dette behøver dog ikke at være under pressede situationer, det kan ske ganske pludseligt uden man egentlig ved af det.
Insuer kan selvfølgelig ikke se flere uger, måneder eller år frem i tiden, kun nogle få dage. Der er dog selvfølgelig nogle folk, hvor de ser langt længere frem i tiden, eller meget mere detaljeret og i længere tid. Disse folk plejer at være eller blive, særligt gode venner/bedste venner, eller magen for livet.

Pågrund af deres handicap, går de rundt med solbriller på højlys dag, da deres øjne er særligt følsomme over for stærke lys, og stråler. Men også fordi de vil undgå at trække for megen opmærksomhed på dem, da folk ofte udnytter Insuer til deres egne fordele.

Deres blindhed påvirker dem også i en sådan forstand at de er nød til at gå rundt med en blindestav, for at sikre sig at de ikke støder ind i nogen eller noget.

De kan på intet tidspunkt blive healet fra deres blindhed. Prøver man, forvolder det bare større smerte på dem, end hvad det egentlig burde.avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum