Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Mahilig

Go down

Mahilig

Indlæg by Admin on Ons jul 17, 2013 11:15 pmMAHILIG


» Udseende «» Personlighed «» Magi «
1# Mahilig, har er ganske smukke, og har nogle flotte træk, det gælder både mænd og kvinder. På deres pander har de fire mærker, hvor der går en skrå streg ned på hver side, disse mærker udspreder en særlig duft når kvinder er i en parat 'løbetid', når de er vrede og kede af det.

Øjene har en form for katte aflange pupiller, hvormed irisen har nogle ret så intense farver, som kan virke særligt hypnotiserende. Ørerne er lodne og går spidst opad. De er særligt tynde, men besidder af flere forskellige egenskaber, så som: at opfange hvordan vejret kommer til at være inden for den næste times tid. Lige Foran ørerne, på hver side, er der en stilk som varierer fra farve til farve, alt efter hvem personen er. Disse fører videre ned til nogle let sammenlukkede blomster, som også varierer fra farve til farve, alt efter personen. Blomsterne er en form for sender til andre Mahiliger, det er den måde de holder kontakt med hinanden. De sender nogle signaler som kan fortælle om de er i farer eller i god tilstand. De er ret så lave, hvilket svarer til en gennemsnits højde for mænd på omkring de 167cm, hvorved kvinder er det omkring de 150cm.

2# Når en Mahilig er rasende, tosset, i sit dårligste humør, eller når de går til angreb eller forsvar. Trækkes næsten tilbage, og de fire mærker i panden kommer frem og udstøder en forfærdelig lugt. Øjnene begynder at skinne med foragt uanset hvem personen end måtte være. Deres pupiller bliver helt små, så de kan kun lige anes.

Ved kindbenene, stritter der små gifttrone ud, som nogle gange udslipper en dødbringende gift ud. Munden omdanner sig fuldstændig som ved en vampyr. Blomsterne bliver vidt åbne og udstøder en masse pollen.
Mahiliger er ret så rolige, og fredelige, de mener intet ondt, medmindre man gør dem ondt. Trods deres fredelige væsen, besidder de af et enorme hævngerrige tanker, når man skader dem på den ene eller den anden måde. Det er dog ikke alt de vil hævne sig på, der er selvfølgelig altid grænser, men hvis det er noget som har såret deres stolthed, finder de stort set altid en måde at sårer vedkommendes stolthed på. På den måde finder de en retfærdig orden i systemet.

De er ganske eksotiske, og går ikke med særligt megen tøj på, da de har det bedst med at være ude i naturen, så naturlige som overhovedet muligt. De bor altid de steder hvor der er stilhed, og mange af deres egen slags. Ofte er deres samfund styret af nogle få 'hanner' hvilket vil svare til tre højest, resten er så 'hunner' som lader sig parrer når de er i tiden til det.

Når en Mahilig bliver rasende er det bedst slet ikke at vende ryggen til dem, da de er ganske kannibalske, og mener at det at vende ryggen til en under et skænderier, viser at man ser ned på personen. Dette udløser en vredes reaktion som gør, at de uden at tænke over det, går til angreb på personen, uanset hvad vedkommende er til dem.
Mahiliger besidder af grøn magi, som giver dem et utroligt stærkt bånd til jorden. Det betyder derfor, at ved hjælp af berøring med fingerspidserne, kan de føle det planter, og blomster føler, som de er tilpasse eller om de lider.

De kan få blomster, og planter til at gro. Det er dog ikke muligt at få f.eks. et egetræ til at gro ud på én dag. Den slags tager flere år, hvis det er et egetræ der f.eks. skal måle sig med størrelsen som en der er 200 år gammel. Hvorimod det ved et birketræ måske kan tage nogle få måneder, da det kommer helt an på selve massen af det objekt de vil have til at skyde frem fra jorden af. Det vil sige, hvis massen er ekstrem stor, tager det flere årtier, hvorimod hvis den er lille, tager det måske kun et halvt års tid.

De bruger oftest deres evner til at skabe nye former for planter, blomster, frugter, og bær, med hver sine egenskaber, men ingen kan forudsige de egenskaber det ene eller det andet har. Dermed tager det også mange, mange års erfaring at nå op til det punkt, hvor du skabe noget fra dit indre blik af. Det vil sige som 25 årig, har du måske en hvis idé omkring hvordan du bærer dig ad. Men som 40 årig, har du mere eller mindre formået at få nogenlunde det du gerne vil have frem, men det er ikke komplet, og kan derfor virke deformt.

De kan også se forskellige Auraer. Det vil sige, at de kan se hvis der er nogen der er ond, eller god, eller døden nær. Det kommer helt an på selve auraen de kigger på. Hvis de får mulighed for at se en person i øjnene i mere end ti sekunder, har de mulighed for at finde frem til intentioner, og noget af personligheden uden at de egentlig har været i selskab med dem som sådan.

» Svaghed «» Styrke «» Realisme «
ALLE Mahiliger er bange for ild. Dette skyldes netop pågrund af naturens egen frygt for dette. De er dog også bange for at føle for megen glæde. Da det i nogen tilfælde kan fører til skuffelse og sorg, og da de er særligt temperamentsfulde har de ikke helt styr på hvordan deres reaktionsevne til sådanne ting, vil komme til at blive. De ved aldrig om de om de overreagerer.

De kan være særligt snævre synede når det kommer til nye måder at leve på, når det handler om deres små kolonisamfund rundt omkring. Derfor, ville det være en form for krænkelse at forslå andenvis overfor dem. Da det godt kan lede til at deres stolthed vil blive såret.

Mahiliger besidder under ingen omstændigheder af nogen form for skyldfølelse, eller forståelse for følelser såsom misundelse, eller jalousi, den slags ligger langt fra dem. Og i nogen tilfælde kan det give dem enorme problemer i det lange sigt.
Den bedste styrke de har, er nok det fællesskab der ligger i mellem dem, og deres egen art. De føler sig tæt forbundet med dem selv, men også sine egne, og kan hurtigt fornemme hvis der er noget galt. De har også en fantastisk evne til at kunne improviserer under ganske besværlige tidspunkter. I de fleste kolonier lærer børnene helt fra små at slås med kæppe, stave, eller anden form for naturlige redskaber der ligger i nærheden af deres rækkevidde. På den måde styrker det deres måde at improviserer under kamp, og tænke hurtigt. Derfor er det ikke underligt at se børnene komme hjem med nogle blå mærker, eller skræmmer rundt omkring.

De er ret så lette på tå, hvilket gør dem til nogle udsøgte, jægere, spioner, og tyve. Det er dog ikke noget de gør brug af når det kommer til kriminalitet. Mest af alt bliver det oftest brugt, til når de gemmer sig, og lister på i træerne, som de bruger til at komme uden om for eksempel høje sten, eller hegn.
De kan selvfølgelig ikke få et træ til at gro ud til dets standard størrelse ved at knipse med fingrene.  De kan ikke få bjerge og klipper til at komme frem fra jorden. De har på ingen måde kontrol over vejret.

Deres graviditet varer i to år, hvorimod det normalt tager 9 måneder. De er forholdsvise lave, så man kan ikke være omkring de 280cm.

Du er ikke ekspert i at opfinde dine egne planter i en alder af 20 år.

Mahiliger lever oftest et kort liv, derfor er gennemsnits- alderen for at blive gravid, omkring 17 - 21 år. Selve gennemsnits- levealderen, omkring de 40.
avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum