Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Neffel

Go down

Neffel

Indlæg by Admin on Ons jul 17, 2013 10:28 pmNEFFEL


» Udseende «» Personlighed «» Magi «
Nefler er fjerbeklædte væsner. De har ganske yndige træk, og er oftest utroligt blege med ekstremt lyseblå øjne. De fleste Nefler har en næsten en helt hvid hårfarve. Der er dog nogle som har en noget mørkere tilgang, men disse har oftest ravgule øjne.

Næsten alle Nefler har en helt lige næse, og meget ren hud. Dermed er de ret så slanke og ikke videre muskuløse. Rundt omkring på deres kroppe, særligt omkring øjnene, hen over hårgrænsen, har de nogle små fine dun som fungerer som beskyttelse imod snavs og vand. Deres ører, er let dunet til yderst, hvor man længere inde kan se enten lys, brun, eller sort pels. Pelsen er ret så fin, og er næsten lige så blødt som dunnet.

Omkring øjnene, og hen over næsen er de lidt mørkere end som på resten af kroppen, dette gælder også på overarme, underarme, lår, fodoverfladen, samt håndoverfladen.
Nefler er yderst tilbageholdte hvad angår deres egen personlige mening. De betragter sig selv som svage indvider og mener ikke at de er højt nok oppe i de sociale ranke.

De lever helst på høje steder, sammen med de folk de føler sig tæt knyttet til. Oftest lever de helt alene, i et helt liv, med dem selv. De er mest af alt utroligt bange for store åbne omgivelser, med massere af folk.

Selvom de bliver betragtet som en af de mest smukkeste væsner i hele Nionevrien, ser de meget ned på dem selv. De er meget negative hvad angår dem selv, men yderst positive når det kommer til andre. De er også utroligt loyale overfor alle deres venner, familie, eller store kærlighed.

Når de endelig finder deres store kærlighed, er de ikke til at slippe af med. De vil simpelthen gøre at for at denne føler sig godt tilpas.

De er ikke særlig modige, men er utroligt kloge, og oser altid af nye ideer, af den ene eller den anden slags.
Nefler besidder af nogle gode healende kræfter. Dog ikke sådan at de ligger deres hænder på ens brystkasse, og i løbet af noget tid er man rask igen. Nej! De ved bare hvad de skal gøre, for at hjælpe vedkommende, om det er med urter, bandage, eller kræver en operation er fuldstændig lige meget. De bruger derfor meget af deres tid, på at studerer forskellige planter, rundt omkring i Nionevrien.

Udover det, kan de klone sig selv. Klonen de laver, er fuldstændig som vedkommende selv, bortset fra at Klonen repræsenterer alt det vedkommende ikke selv er eller tør. Denne form for magi kræver ikke særlig meget energi, og derfor kan man holde det kørerne hele dagen. Klonen forsvinder dog, når man ikke længere er ved bevidstheden, for eksempel, hvis man sover eller er besvimet så forsvinder klonen, og det klonen er i færd med, ryger til gulvet. Hvis din Klon dør, ved at blive myrdet, eller springer ud fra en klippe, noget som en hver anden ville dø af, dør selve klonen også, det vil sige at klonen ikke vil være mulig at frembringe igen.

Som Neffel har man adgang til forskellige medicinske kunster, du kan bruge det til enten godt eller ondt. Det er helt op til en selv.

» Svaghed «» Styrke «» Realisme «
Neflers største svaghed er at få at vide alt det de så gerne vil, men bare ikke tør at gå efter. At få konstant at vide at de bare ikke tør at gribe chancen. Men også at de mister den person der siger den slags ting til dem, som oftest er deres Klon.

De er heller ikke særligt adrætte når det kommer til sport generelt set. Oftest bukker de altid under ret hurtigt, og giver op.

Man kan sige at de vil være den perfekte form for slave. Deres viljestyrke er ekstrem lav, og de gemmer sig ofte fra omverden.

De tåler ikke at blive mindet om deres ensomhed, selvom de bliver det hverdag. Hvis man ser en Neffel ude i byen, er det oftest deres Klon.

Den svaghed der nok ligger mest vægt på dem, er frygten for dem selv, og at de ingen magiske kræfter har som sådan. Det skal også siges, hvis den orginale Neffel dør, dør klonen også hvis den er fremme i synligt tilstand.
Nefler har ikke mange styrker udover deres medicinske egenskaber, og deres modsætning af en Klon.

Men de er ekstremt kløgtige, og tænker hurtigt, på den måde finder de hurtigt frem til en måde at komme ud af tingene på.

Dermed også at de ved så meget, men også at størstedelen af dem har fotografisk hukommelse hvilket betyder at hvis de farer vild, finder de hurtigt tilbage til det punkt de fór vild ved.

Godt nok er de ikke særligt stærke, men på grund af deres konstant arbejdende hjerne, som vrimler med ideer, finder de altid en måde at gøre tingene på, om det tungt, stort, småt, let, eller en bodyguard af en mur, finder de frem til en måde at komme uden om på.

De kommer sjældent udfor ballade, da deres øjne virker til at have en beroligende effekt på andre omkring dem. Dette er dog kun noget som 'Orginalen' kan/har, og ikke klonen.
Det er selvfølgelig okay hvis du gerne vil have en lidt selvsikker Neffel, men husk at det ikke skal være ufatteligt meget. Det skal stadig ligne at det er en Neffel som alle andres, og ikke en som slet ikke ligner beskrivelsen af den, og derfor danner en helt ny race for sig selv.

Godt nok har Nefler fjer rundt omkring men de kan altså ikke flyve.

Husk på at de ikke er særligt stærke, så en 25 kilos tung sæk mel, kan man ikke bare lige tage op som om det var ingen ting.

Bemærk at Nefler er meget loyale overfor de personer som er tætte på dem, det betyder derfor at der ikke er noget med pludselige løgne, og man har sex med alle og enhver. I de fleste tilfælde er de jomfru helt til de dør, hvis de ikke finder den store kærlighed.
avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum