Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Jalaga

Go down

Jalaga

Indlæg by Admin on Ons jul 17, 2013 9:20 pmJALAGA


» Udseende «» Personlighed «» Magi «
Jalagaerne, ser ret normale ud, udadtil, de kan have en hvilken som helst øjenfarve, hvilken som helst hudfarve, men ser oftest lidt mere mat og bleg ud i det. Som om de konstant er syge.

Deres hårfarve kan varierer i alle former for naturlige hårfarver. Har man haft farvet hår under forvandlingen, mister man den farvede hårfarve, og betyder derfor at håret falmer tilbage til den hårfarve man havde før udviklingen og hårfarve-tilsætningen fandt sted. Deres krops bygning er dog lidt mere muskuløs end ved de fleste væsner rundt omkring, det er ikke noget, man lægger yderligere mærke til.
De har nogle spidse lange, store ører, som altid vil stikke synligt ud. Men det er ikke noget man lægger særligt meget vægt på, da det meste af befolkningen på Nionevrien, besidder af lange spidse ører.

Ar som de har fået før deres forvandling, kan aldrig nogen sinde blive healet. Men sår, som der er kommet efter deres forvandling healer med det samme.

De har ikke nogen form for bestemt tøjstil, eller bestemte farvevalgte sæt. De går i det de vil, men de prøver på ikke at skille sig ud på nogen måde. På den måde gør det, det nemlig også lettere for dem, at omgås normale andre folk omkring dem. På ryggen har de nogle utroligt store, oftest sorte, eller dyb mørkerød, læderagtige vinger, som rækker op til tre meter i vinge bredden.
Deres personlighed bliver gradvist lavet om når udviklingsprocessen er slut. Det vil sige, hvis det du var en sød artig pige/dreng, ville du nu være kold og kynisk. De afspejler konstant den dag de blev forvandlet, eller den dag de havde deres første mord. De har altid en smule afsky overfor deres lig, og deres egen opførelse efter deres nedlæggelse. De bærer altid rundt med en hvis form for foragt over dem selv, men også arrogance, da de mener de er bedre end andre, da de ser dem selv som ’udvalgte rensere på planeten’. Derfor kan det være svært at vide hvor man helt præcist har dem.

I ny og næ, kan man komme udfor nogle tilbagefald af sit tidligere liv inden forvandlingen. Derfor ligger der et stort pres på dem når de er ude og jage.
Jalager har en særlig tiltrækningskræft de behøver ikke nødvendigvis at være de smukkeste væsner på jorden, men denne kræft gør at andre føler sig draget til dem, også selvom man egentlig foragte udseendet så groft at det ikke kan beskrives med ord. Så føler man sig stadig tiltrukket, eller draget til vedkommende.

Alle Jalager kan læse tanker. Men når man netop lige er blevet forvandlet til en Jalaga, er denne evne total ukontrollerne, hvilket betyder at alle tanker inden for en kilometers rækkevidde vil bombarderer en, uanset hvad!

Oftest ser man Jalager have evner indenfor;
Blodmanipulation - I nogen grad på andres kroppe, og fuldmagt over sit eget, eller blods beslægtede.
Skyggemanipulation
Tiltræknings magi.

Har de magier som ikke minder om disse, er det oftest fordi deres tidligere magier har fulgt med dem til deres nye 'jeg'.

» Svaghed «» Styrke «» Realisme «
Jalagaer har et utroligt forbedret syn, som gør dem istand til at se i mørke, men af den grund tåler det ikke dagslyset eller ekstremt belyste områder. Af de grunde, går de oftest rundt med solbriller på en sen eftermiddag, hvor solen endnu ikke er helt væk.

Deres hud er ekstrem overfølsom overfor sollys. Netop fordi at alle Jalagaer lider af en sygdom som gør at deres D-vitamin mængder i kroppen, er ufatteligt højt. Det betyder derfor, at deres kroppe vil dø inden for en timestid i solen, derved vil de smelte op. Det starter ud med nogle små bylder rundt omkring på kroppen, og med tiden bliver det værre, til kødet smelter fra kroppen.

Alle Jalager føler et tæt sorgfuldt forhold til døden, og ekstremt dødelige sygdomme. Derfor færdes de MEGET sjældent på kirkegårde, hospitaler og sygehuse.
Hvis de drikker fra en dødeligt syg, vil de ikke kunne bevæge sig ud af stedet i en månedstid.

De er forholdsvis langsommere og mere klodsede med deres vinger fremme.
Deres styrker ligger allermest i deres forbedrede immunforsvar, og deres hurtigt helende evner.

Men også i deres egentlige hurtighed, og evnen til at kunne flyve. Det skal dog siges at hvis de flyver til de er helt udkørte, kan de ikke trække deres vinger ind under huden igen, medmindre de vil lide ulidelig smerte.

De har en forøget smidighed, og utroligt forbedrede sanser som de sjældent lukker ned for. Deres hurtighed er også særligt forbedret. De kan sagtens spise normalt mad, men det har ikke den samme virkning som blod har. De får ikke den samme forøgede styrke, og rus som de gør ved blodet.
Selvom Jalagaer har en forøget styrke betyder det ikke at de kan løfte en lastbil alene. De kan ikke flyve planeten rundt i ét hug, og slet ikke på én dag.

Godt nok er man mere eller mindre død, men man kan ikke flyve ud i rummet uden at dø. Du kan ikke gå rundt på højlys dag på nogen måde, uden at dø inden for en time.

Du SKAL have blod en gang imellem! Godt nok kan du spise normalt mad, men det tager over flere hundrede år at komme på afvænning, og du vil altid føle trang til blod.

Du kan ikke springe ned fra 6 etagers højhus uden at føle dig lidt kvæstet, og uden at få så meget som en skramme. (Vi ved godt der er en hurtig healings proces men hold det nogenlunde realistisk.)

Mister man sine vinger vokser de ikke ud igen.
avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum