Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Event News
Latest topics
» Rodimus
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Quniina
Man jun 09, 2014 10:31 pm by Shadie

» Usang Reno
Man jun 09, 2014 10:28 pm by Shadie

» Kaza
Man jun 09, 2014 10:25 pm by Shadie

» Eku
Man jun 09, 2014 10:22 pm by Shadie

» Karakterskema
Lør jan 11, 2014 9:14 pm by Admin

» Ubax
Fre dec 27, 2013 2:50 pm by Gregory

» Tula
Fre dec 27, 2013 2:47 pm by Gregory

» Rerhiel
Fre dec 27, 2013 2:46 pm by Gregory

Måneds Navne
1. Enero
2. Pravari
3. Aniva
4. Kviten
5. Yauvana
6. Hunyo
7. Pan
8. Voz
9. Tsuki
10. Rujan
11. Ikayn
12. Than
13. Labinta
14. Hontei
15. Menk
16. Ihnest

Eleruna

Go down

Eleruna

Indlæg by Admin on Søn aug 04, 2013 4:59 pmELERUNA


» Udseende «» Personlighed «» Magi «
Elerunaer er dem der minder mest om jordboerne. Dermed er der altid et eller andet som får dem til at ligne deres indre dyr allermest. Det kan være ansigtsformen, kropsbygningen, næse, øjne under- el. overbid. Nogle har måske skæl på ansigtet, eller fjer på armene. Dette kan derfor også betyde at højden eller bredten på Elerunaen er forskellig, og tilpasset alt efter deres indre dyr.

Af naturmæssige årsager, finder de andre Elerunaer som har den samme indre dyre race som dem, mest tiltrækkende. Dette betyder at hvis en anden Eleruna nu er en fisk, finder den sig mest tiltrukket til en anden fisk, som har de samme principper som denne, altså har fødekæde, og udseende også store betydningsfulde indgreb. I deres normale skikkelse har de alle sammen lidt mere spidsere ører, som kan se lidt flænsede ud. Ørerne sidder næsten helt vandret og er omkring elleve centimeter lange. Disse kan dog vendes i en hvilken som helst retning som man nu ønsker, hvis man som Eleruna ikke bryder sig om at fremvise disse lange ører, kan de nemt sættes op, uden det kræver det store, eller gør ondt på nogen måde.
Eleruners personlighed afhænger vidt af det dyr som de er tiltrukket af. Eftersom en hver familie har en bestemt tilbedelse til bestemte dyr, kalder de dem ofte for flokke i stedet for familie.

Dyrets personlighed afspejler sig i Elerunen, hvor de på denne måde føler sig mere forbundet, med dyre ånden. Dette betyder dog selvfølgelig ikke at de ikke kan have deres egne holdninger og meninger, men de holder stærkt til gamle traditioner, og gør oprør hvis der sker pludselige og nye ændringer som strider imod de gamle regler.

Eleruner er af skik et udendørs væsen, og bryder sig ikke meget om at være indenfor. De bliver rent faktisk rastløse hvis de er tcunget til at blive indenfor, og ikke har nogen mulighed for at komme uden for inden for den nærmeste fremtid. Deres tålmodighed for at komme udenfor kan variere, dog hvis de er frataget udendørslivet for en hel dag, går de amok.
Eleruners primære evne er at kunne forstå og tale med alle dyr/monstre. Selv dem som ikke kommer fra deres egen planet.

Deres færdigheder derudover afhænger dermed meget af det dyr/monster, som de tilbeder. Dette vil sige at hvis de f.eks. tilbedte racen Croxyu, vil de måske have svært ved at se, men dermed have en fremragende høre eller lugte sans.

De kan dermed også forvandle dele af deres krop til det dyr som de tilbeder. Dog vil de ikke kunne forvandle hele deres krop til dyret, kun dele af den. Forvandlingen kan være smertefuld alt efter hvor stor forvandlingen er på kroppen.

» Svaghed «» Styrke «» Realisme «
Eleruners svagheder afhænger meget af dyret de tilbeder. F.eks. som foroven, hvis de tilbad en Croxyu ville de muligvis have et beskadigt syn, eller i værste tilfælde være blinde. Et af deres andre svagheder ligger også lige ved baghovedet, hvis de får et ordentligt slag der risikerer de at miste en midlertidig forbindelse til dyret som de er knyttet til, og derved ikke have mulighed for at transformerer dele af deres kroppe indtil dyret. I nogle tilfælde kan de miste al kontakten til dyret, og derved aldrig kunne påtage sig dets vaner, og styrker. De vil derfor være tvunget til at imødekomme et andet monster, men som ofte kan tage flere år.
TEXT 5
TEXT 6

avatar
Admin
Admin

Female
Antal indlæg : 19
Tilmeldt : 13/06/13
Alder : 24
Geografisk sted : Kolding, Danmark

Vis brugerens profil http://nionevrien.forumq.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum